Geen nieuws = goed nieuws

Het laatste bericht is weer even geleden en dat komt vooral omdat er niet zoveel te vertellen valt. Eigenlijk misschien juist heel veel…

Na de laatste reis met u/turn naar Normandië is mijn levensfilosofie drastisch veranderd. Ik wou vroeger nooit iets missen en probeerde altijd alles uit het leven te halen omdat mijn tijd beperkt is. Ondertussen was ik altijd aan het denken aan vroeger… Mezelf aan het opwinden omdat mijn ziekte achteruit gaat. Nu denk ik: ‘Het is wat het is ‘. Sindsdien gaat alles me beter af. En begrijp me niet verkeerd, ik blijf trainen… Maar probeer niet meer om even goed te presteren als in mijn topjaren.

Het straffe is dat daardoor mijn leven niet enkel veel aangenamer is geworden, ook mijn niveau is aangescherpt.

Dat laatste kan ook door mijn hondje te verklaren zijn. de conditie van Ubi is geweldig. Ze loopt dagelijks tot 15 km naast mij.

Normaal heb ik ook elk jaar een serieuze dip tijdens de winter. Deze is uitgebleven!

Op het einde van vorig jaar heb ik nog twee schoolbezoeken gedaan en ondertussen begint de presentatie op punt te staan. De presentatie neemt twee lesuren in beslag. Contacteer me gerust als jullie een gratis bezoekje willen in jullie school.

In het jaar 2022 ben ik tweemaal echt echt gelukkig geweest… De eerste keer was tijdens een dronken avondje. De tweede keer eigenlijk ook 😅. Het was tijdens een feestje dat we met enkele vrienden georganiseerd hadden. Iedereen was verkleed als engel of duivel. Verkleed zijn vind ik leuk en ik ben nogal zwaar doorgegaan, zowel qua verkleding als qua drank. er is een spontane foto getrokken die een mooie samenvatting van dit moment toont 🙈.


Momenteel is alles in mijn leven mooi geregeld maar er moet maar iets kleins veranderen, en ik heb een probleem. (bijvoorbeeld een assistent die ermee stopt, ik die door een of andere reden niet meer gaan fietsen, een probleem met de honden ) . Ik zal er maar niet teveel aan denken zeker en mijn focus leggen op het plezier nu en te vele vrienden waar ik op kan rekenen. Bedankt allemaal!

5 gedachten over “Geen nieuws = goed nieuws

 • 10 januari 2023 om 07:41
  Permalink

  Zo nen bangelijke foto! Vat uw verhaal idd mooi samen 💪

 • 10 januari 2023 om 10:01
  Permalink

  Ge blijft het sowieso goed doen in je leven. Af en toe genieten, is wel een niet te vergeten onderdeel.

 • 10 januari 2023 om 11:45
  Permalink

  Super Frank, doen en vooral genieten wat je kan, een zalig jaar

 • 10 januari 2023 om 14:46
  Permalink

  Ik zei het al eerder… you’re a amazing person 💪

  • 10 januari 2023 om 16:46
   Permalink

   Geweldig nieuws, Frank!
   Goeie mindset en dankbaarheid trekt geluk aan!

Reacties zijn gesloten.