Bijeenkomst ataxie: bowling

Sinds enkele maanden zijn Bart en ik diagnose groep verantwoordelijken van de groep Ataxie bij Spierziekten Vlaanderen. Twee maal op een jaar organiseren we een bijeenkomst. Vorige keer was er een spreker die kwam praten over mogelijke medicijnen tegen FA. Deze keer zou de bijeenkomst niet plaatsvinden in een of andere muffe vergaderzaal, maar kozen we voor een actieve bezigheid: bowling.

We reserveerden een zaal in het middelpunt van Vlaanderen… Zo had niemand een excuus om niet te komen :). Door enkele problemen bij de website van SV kwamen er geen inschrijvingen. De deelnemers hadden gelukkig persoonlijk bij mij ingeschreven. Daardoor en met overleg bij Sv hebben we beslist om dit zonder hen te doen.

Uiteindelijk waren er 17 mensen ingeschreven, waarvan 7 met Ataxie. De rest waren ouders en begeleiders. We spraken eerst bij mij thuis af voor een gezellig praatje en een stukje taart. Ik kon de aanpassingen in mijn woning tonen en ineens kwam Dominique, de vader van Lowie, naar mij met de melding dat er nog meer dan € 500 over was van het geld dat de gemeente gedoneerd had voor onze groep. Daardoor kon ik de leuke mededeling doen dat de bowling gratis zou zijn

Tegen 15.30 uur vertrokken we naar Project 13 in Bornem, want tussen 16 en 17 uur waren er 3 banen gereserveerd voor ons. Gezelligheid alom! De hapjes en drankjes zullen daar mede voor gezorgd hebben (Bedankt gemeente Wuustwezel :)). Al snel bleek een uur te kort, dat weten we dan voor volgende keer.

We kunnen al niet wachten tot onze volgende bijeenkomst! Die vindt plaats op 17 juni 2023. Er hebben al verschillende mensen gezegd dat ze die dag mee willen organiseren, dus dat komt helemaal goed. Normaal gingen we opnieuw bij mij thuis afspreken, maar er werd al geopperd voor een BBQ. Altijd goed !

Eén gedachte over “Bijeenkomst ataxie: bowling

  • 9 november 2022 om 15:57
    Permalink

    Top !!

Reacties zijn gesloten.