Push to the top en update

Op zondag 6 juni zijn Nele en ik met de fiets naar Elversele gereden om naar de start van Serge en Samuel te gaan kijken. Serge is een ultraloper. Om geld te verzamelen voor U/TURN loopt hij 22 dagen naar de top van de Mont Ventoux. Hij duwt daarbij een rolstoel en daarin zit Samuel… Hij is een lotgenoot van mij, hij heeft dus ook ataxie van Friedreich. Ondertussen zijn ze al 4 dagen ver en verloopt alles naar wens, mooie prestatie!

Zelf krijg ik ongeveer elke week de vraag welke uitdaging ik dit jaar ga doen. Mijn antwoord daarop is: ik woon nu samen, dat is uitdaging genoeg 😄

Alle gekheid op een stokje, Ik ben wel terug goed aan het trainen en dingen die minder goed lukten deze winter gaan nu terug beter (bijvoorbeeld: draaien in mijn bed, toenemende kracht in mijn vingers, enzovoort).

Als alles goed is, komt er in september een nieuw hondje bij ons gezin. De rust van Aiki is bijna voorbij.

Over de hond gesproken, we zijn momenteel bezig met de mensen van de Voorzorg een artikel te schrijven over wat Aiki betekent voor mij. De fotograaf is langs geweest en ik denk dat er enkele plaatjes bijzitten.

Vorige maand had ik nog een toffe voorstelling in een school in Bornem.

Ahja, Ik was het al bijna vergeten! Vorige week heb ik een vergadering van FARA bijgewoond en daarop heb ik vernomen dat de nieuwe medicatie, waarover ik al verteld heb voor corona, weer een stapje verder staat. Normaal gezien zou het binnen het jaar in de apotheek in Amerika moeten liggen. De testresultaten zijn hoopgevend; er zou niet enkel een stagnatie komen, maar ook een verbetering. De resultaten gingen wel over een korte periode. De toekomst zal uitwijzen of deze blijvend zijn. Fingers crossed! (Maar dat is wel heel moeilijk met mijn coördinatie 😄)