Limiet bereikt

Ik heb hier in alle talen liggen roepen dat mijn vriend Jelle (waarmee ik van Oostende naar Gibraltar gefietst ben) de oceaan van Europa naar Amerika zou overroeien. Het is dan ook maar normaal dat ik laat weten dat deze uitdaging wegens zeeziekte niet gelukt is. Jelle en zijn twee vrienden zijn vertrokken in Zuid-Portugal en na 16 dagen is zijn poging gestrand op Tenerife. Beluister hier zijn verhaal.

Ondertussen heb ik al met hem gebeld. Ik was opgelucht te merken dat hij goed omgaat met dit euvel. Hij is uiteraard teleurgesteld maar kon nog grapjes maken. Op naar zijn volgende avontuur.

Eén gedachte over “Limiet bereikt

  • 17 maart 2021 om 07:35
    Permalink

    Toch respect hoor Jelle en proficiat met wat je al al bereikt hebt. Ben fier om ook van Dendermonde te zijn! Doe de groetjes aan je twee kameraden en ik blijf je volgen!

Reacties zijn gesloten.