Demoweek Innowalk

Ik ben constant bezig met zaken te testen die mijn gezondheid en die van anderen kan verbeteren. Zo ben ik in contact gekomen met Albatros. Zij verdelen de Innowalk, een soort crosstrainer die fungeert als statafel. Hieronder kan u een filmpje zien.

Via Instagram zag ik filmpjes en op de website vroeg ik een demo aan bij mij thuis. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om erin te geraken maar dit viel supergoed mee. Je moet immers zelf niet kunnen stappen of rechtstaan. De snelheid is goed instelbaar. Achteraf waren mijn benen heel soepel. Ik was moe maar voldaan. En dit zijn blijkbaar niet de enige voordelen: het gebruik zou ook goed zijn voor de spijsvertering, voor een betere rompstabiliteit, voor spierversterking en het verkrijgen van meer energie.

Wel had ik op voorhand beslist niet tot aankoop over te gaan, ik dacht eerder aan het gebruik ervan 1 of 2 keer in de week. Momenteel is dit nog niet mogelijk, wel wil ik mezelf inzetten om dit geregeld te krijgen.

Met de mensen van Albatros organiseerde ik een demoweek van 10 tot 14 februari. Iedereen kon dan gratis komen proberen.

De demosessies gingen door in de comfortshop winkel (adres: Mechelsesteenweg 211, 2820 Bonheiden). Een demosessie duurde tussen de 30 en 45 min.

  • Ze hebben twee toestellen, één voor kindjes en één voor volwassen
  • er is een tillift aanwezig
  • een aangepast toilet is voorzien
  • parking!

Na de demoweek, zou ik proberen om een sessie tegen € 20 te kunnen aanbieden. Een betaalbare, goede behandeling dus. Maar, daarvoor moesten we met een dertigtal personen bereid zijn om wekelijks te gaan trainen. Via facebook en mijn site maakte ik dit bekend. Niet te veel reclame dacht ik nog, in de overtuiging dat de week direct vol zou zitten. Viel dat even tegen…!

De mensen die kwamen waren zeer tevreden maar aan 30 zijn we niet geraakt, helaas pindakaas!