Woehoe

Slapen is nooit mennen dada geweest. Gisterenavond spande wel de kroon. Na een bad ging ik slapen om 22u. Die nacht sliep ik 2 keer een half uurtje! Gek worden…

in de namiddag was er een baby borrel van Charel, het mooie kindje van mijn beste vriendin. Ik was helemaal een wrak en zag er tegen op om iedereen zo onder ogen te komen. Thanks to Daniëlle is dat toch gelukt en werd het een gezellige namiddag met veel oude bekenden (waaronder Jelle Veyt).

we zijn achteraf beginnen nadenken. Ik slaap altijd goed in een tent en ook op de huizenruil dit jaar. De honden slapen dan niet in mijn kamer en er is meer luchtcirculatie.

dus als ik thuis kwam heb ik alles in orde gemaakt en de hondjes in de bench gestoken. de raam open en de airco op (pure energie verspilling maar nood breekt wet). Ik legde me neer en 9 uur later kwam ik terug op de wereld… Zalig!

Ik kan me niet levendig herinneren hoe lang dat geleden is 😍. Vroeger zei ik dikwijls: je zal nooit een nacht onthouden waarop je genoeg geslapen hebt (om anderen te overtuigen om nog even te blijven feesten) maar deze nacht ga ik wel onthouden hoor!

2 gedachten over “Woehoe

  • 28 augustus 2022 om 17:43
    Permalink

    allen weer blij, Frankie 🙂

  • 29 augustus 2022 om 18:34
    Permalink

    Echt koud douchen zorgt ook voor beter slapen… Sowieso vanaf donderdag ook terug in tenten voor een weekske 😊

Reacties zijn gesloten.