Vaginaweek

Deze titel is alleen omdat ik het woord ‘kut’ erover vind. De meeste mensen denken dat ik met alles overweg kan, maar deze week zou ik het liefst snel vergeten. Alles begon op maandag; na een verkeerde beweging kreeg ik een pijnscheut in mijn linker bovenbeen. Uit ervaring weet ik dat dit zeker enkele dagen blijft naslepen. Heel de week heb ik door de pijn slecht geslapen. Ik heb wel mijn activiteiten verder gezet (dinsdag handbiken, woensdag vissen, donderdag gras afrijden en vrijdag kine en terug vissen). Toen ik het vrijdag aan de stok kreeg met twee mensen en het vissen mij niet goed afging, ben ik er even onderdoor gegaan. Het weekend ging mij beter af. Het goede weer en een avondje doorzakken met de vrienden zal hier zeker bij geholpen hebben.

Gelukkig is de nieuwe week gestart met een aangename sessie bij TrainM. Op naar beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *